sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Facebookin jutikoiden sensuuri-ilmoitus: Poistimme jotain julkaisemaasi = Facebook ei salli ihmisten välistä vapaata tiedonvälitystä vaan haluaa jakaa vain mokutuspaskaa ja vaikenemista kipupisteistämme


Vuoden lopuksi tilannepäivitys facebookin jutikkamoraalin kestämättömyyteen keskuudessamme. Älkäämme antako fb:n käyttäjäehtojen määritellä arvojamme, vaan pitäytykäämme totuudessa kaikessa moninaisuudessaan mustaa tulevaisuutta vastaan.
------------------------------------------------------

Facebookin jutikoiden sensuuri-ilmoitus: Poistimme jotain julkaisemaasi = Facebook ei salli ihmisten välistä vapaata tiedonvälitystä vaan haluaa jakaa vain mokutuspaskaa ja vaikenemista kipupisteistämme-

Laura Huhtasaari presidentiksi 2018 - Vastaiskumme olkoo mokutusta vastaan

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas 2019 Tampere Pirkanmaa Silvottu tynkä-Suomi


 ------------------------------

Facebookin jutikoiden sensuuri-ilmoitus: Poistimme jotain julkaisemaasi
Julkaisemasi sisältö vaikuttaa rikkovan yhteisönormejamme. Poistamme hyökkäävät julkaisut, jotka kohdistuvat ihmisiin rodun, etnisyyden, kansallisuuden, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen tai vamman perusteella.

Musta rotta ja rutto toi mustan surman eurooppaan aikoinaan tuhoten sivilisaatioitamme pahemmin kuin mitkään sodat. Nyt on isompi uhka keskuudessamme: Islam ja rajaton maahanmuutto väestönvaihtoineen.
 http://musta-tulevaisuus.blogspot.fi/ .. tosiasioita ei pääse karkuun sulkemalla silmänsä. Sinä maksat .. ja lapsemme

---------------
https://vittuilua.blogspot.fi
 -------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti